Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
GuangZhou DavidSnow Environmental Building Materials Co., Ltd
Type Business:
Fabrikant
Exporteur
Merken:
DavidSnow
Aantal werknemers:
300~400 mensen
Jaarlijkse omzet:
US$ $5 miljoen - US$ US$10 miljoen
Opgericht Jaar:
1997
Export pct:
80% - 90%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Beschrijving bedrijf
   

Zich specialiseert in productie en uitvoerend professionele pvc-bevloering meer dan 10 jaar, is DavidSnow sterk geëngageerd aan het maken van tot uw woonwijk en commerciële wandelgalerij een betere plaats! Wij zijn niet alleen betrokken bij het maken van uw ruimten mooi, maar streven te verzekeren ernaar het een gezonde plaats om is te leven door producten aan te bieden die op een ecologisch verantwoordelijke manier worden geconstrueerd.

 

Gevestigd in Huizhou-stad van de provincie van Guangdong, behandelt onze fabriek een gebied van meer dan 50.000 vierkante meters met ongeveer 40.000 vierkante meters workshops.

 

Ons gamma van Vinylvloerbedekkingen omvat,


DROOG DE ACHTER VINYLbevloering VAN PVC
LVT KLIKT VINYLbevloering
LOS PVC LEGT BEVLOERING
WPC KLIKT VINYLbevloering
BEVLOERINGStoebehoren


 

Productvoordelen,


Milieuvriendelijke slijtvast, veiligheid en antislip, waterdichte, correcte absorptie, anti-vlamt, vuurvast, vorm bestand en gemakkelijk te installeren.


 

DavidSnow heeft een verscheidenheid van mooie en innovatieve de bevloeringsontwerpen van hoogste kwaliteitspvc om te kiezen van. Wij combineren een specifiek R&D-team, die technologie ertoe brengen met eigentijds bevloeringsontwerp om de schoonheid van uw woonwijk of commerciële wandelgalerij uit te brengen. Wat er ook u klassieke of moderne stijl zoekt, hebben wij alles u wilt. Van een brede selectie van kleuren of ontwerppatronen, zult u klantgerichte oplossingen aan uw bevloeringsbehoeften in DavidSnow vinden.

 

DavidSnow houdt nooit op om voorwaarts te gaan! Pogend de vereisten van de hevig concurrerende bevloeringsmarkt te vervullen, houden wij voortdurend verbeterend onze producten, vakmanschap en diensten. Iedereen geinteresseerd in de vinylbevloering van DavidSnow, heten wij u welkom warm om onze fabriek te bezoeken en wij zouden grote eer en waarderend met de klant enkel als u voelen werken!
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-20-87654717
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal